sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Esiintymisiä

Me aloitettiin mätsärikausi viime viikon lauantaina Längelmäellä. Veikka esiintyi hienosti, mutta tulokseksi jäi sitten kuitenkin vain SIN ilman sijoitusta.
Tänään oltiinkin sitten Keuruulla, jossa Veikka oli SIN1 ja BIS4! Oon niin ylpeä, on se meille hieno saavutus. Saa olla kyllä tyytyväinen Veikan esiintymiseen, aina se tekee parhaansa ja jatkuvasti vain kehittyy. Ja osaa myös käyttäytyä, ei rähise muille koirille ja kaikki ihmiset on kivoja. Tästä on hyvä jatkaa viikon päästä Jämsään mätsäröimään. Yritin ottaa jonkinlaista pakollista palkintokuvaa, mutta ei ne oikein onnistunut kun Veikka oli niin väsähtänyt että joka kuvassa silmät puoliummessa...

Doxlock valjaat +  Dogman Alac jälkiliina = 53,90€
Me ollaan valmiita jäljestyskauteen! Tilasin alkuviikosta Peteltä kunnon valjaat ja jälkiliinan. Nyt täytyy vaan odotella että lumet sulaa niin pääsee mettään!
Me nyt ei ilmeisesti päästä agilityn alkeiskurssille kun oltiin siellä vuos sitten ja se on ensisijaisesti sellaisille ketkä ei ole ennen ollut. Me päästään sitten jos ei tuu ryhmät täyteen uusia koirakoita. Eikä se tokon starttikurssikaan nyt ilmeisesti ala. Sillä nyt sitten päätinkin että aletaan ajaan tota jälkee oikein urakalla. Se vois kyllä olla Veikan laji, ite en vaan kauheesti siitä oo perillä joten katotaan miten osaan lähtee sitä kehittään. No onneks kasvattaja lupas auttaa!

Ainii, otin tänään ihan ex tempore meille toisen hölmön belgialaisen hoitoon!

Veikka ja Sira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti