maanantai 27. elokuuta 2018

Upea päivä Nokialla

Voi Yatsi minkä teit! Toissapäivänä oltiin Nokian ryhmänäyttelyssä vähän pyörähtämässä. Itseäni harmitti koko Nokialle lähtö sillä samana päivänä Riihimäen nordissa olisi ollut vain kaksi tervua, miks me ei oltu siellä! No eipä harmittanut enää loppupäivästä..
Yatsi oli ainoa ERI:n ja SA:n saanut uros, joten yhdellä pyörähdyksellä hoidettiin niin yksilö-, kilpailu- kuin paras uros-kehäkin. Arvostelukin oli todella hyvä!

Erittäin kaunis, sopusuhtainen, hyväluustoinen. Oikeat mittasuhteet, selvä sukupuolileima. Kauniit pään linjat, hyvät korvat, kaunis ilme. Tasapainoiset kulmaukset, erinomainen rintakehän syvyys, hyvä häntä, hyvät edestakaiset liikkeet. (Pirjo Aaltonen)

ROP-kehässä oli vastassa "pikkuserkku" Ketunpolun Midnight Magic joka oli VSP ja Yatsi ROP.

Sara jäi seuraksi odottelemaan ryhmäkehien alkua. Meillä oli ryhmätuomarina täysin tuntematon Ruotsalainen Jahn Stääv. Esiarvostelussa Yatsi ei kuunnelut Saraa ollenkaan, joka koitti avustaa seisomisessa, onneksi jätkä kuitenkin liikkui todella kauniisti tuomarin juoksuttaessa. Ennen siirtymistä isoon kehään vaihdettiin Saran kanssa lennosta esittäjää. Isossa kehässä Yatsi valittiin jatkoon viiden muun kanssa ja mä meinasin pyörtyä jo siinä vaiheessa. Sitten alettiin jakamaan sijoituksia, neljäs paikka meni.. Kolmas paikka meni.. Ja mä olin ihan varma että noin kärkisijoille Yatsia ei enää laiteta, mutta sitten kuulutettiinkin toiseksi sijoittunut Belgianpaimenkoira tervueren! Voi vitsit mikä päivä!


Ja niin mun rakkaustervueren nappasi ensimmäisen ryhmäsijoituksensa! Kiitos paljon Saralle joka jäi meidän kanssa loppuun asti ja esitti Yatsin isossa kehässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti