maanantai 23. heinäkuuta 2018

Näyttelykesä

Kesä on mennyt enemmän ja vähemmän näyttelyitä kierrellessä. Alavudella oltiin kesäkuun alussa, jossa Tarja Löfman arvosteli Yatsin näin,
4v. Erinomaisen tyyppinen maskuliininen uros. Ryhdikäs olemus jolla oikeat mittasuhteet. Puhdas piirteinen pää. Hyvä purenta. Pysty olkavarsi, muuten hyvin kulmautunut. Hieman kevyt rintakehä. Hyvä ylälinja. Tehokkat, edestä vallattomat liikkeet. Runsas laadukas karva, jossa kaunis punainen väri. VAL ERI1 SA PU1 VSP

Yatsi ja tyttärensä Energetic-Action's Cloudberry
Seuraavaksi oltiinkin jo erkkarissa Joensuussa! Tervu-uroksilla tuomarina Ruotsalainen Jesper Andersson, joka tykkäsi Yatsista sen verran että Yatsi voitti valioluokan uroksen ja sai SA:n. Muillakin Ketunpolun koirilla oli oikein kelpo tuloksia! Kasvattajaryhmissä Kennel Ketunpolun toiseksi paras kasvattajaryhmä ja KP! Tosi hieno päivä, kyllä kuoharipullot avautu jo näyttelypaikalla.



 Seuraava Yatsin koitos oli erittäin lämpimässä ja helteisessä Laukaassa. Tuomarina Mette Tufte.
4 years, excellent type, masculine well developed head. Small enough ears, typical front, nice neck & topline. Moves typically. Excellent coat & colour, nice temperament.
VAL ERI1 SA PU1 VSP ja Kennel Ketunpolun ROP-kasvattaja ja KP

Ja viime viikonloppuna käytiin vielä pikapikaa Kemi KV:ssa. Oli melko kuuma ja tuskanen reissu mutta kunnialla siitäkin selvittiin. Belgeillä tuomarin muutos ja kettuset arvostelikin Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, jolle Yatsi oli vähän liian iso ja karvainen, joten tuloksena "vain"
VAL ERI1 SA PU2 VARA-CACIB
Hyvä koko ja mittasuhteet, vahva luusto, hyvä pään pituus ja muoto, hyvät korvat ja silmät, hyvä kaula. Pitkä, syvä rintakehä, hyvät raajat. Liikkuu tasapainoisesti, hyvä sivuliike. Hyvälaatuinen turkki, hieman raskas karvapeite. Voimakas maski.

Sunnuntaina lähdetään Somerolle paimentamaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti